banner1
banner2

 

Wij leveren alle merken professionele schoonmaakproducten snel en voor een goede prijs. Met onze jarenlange kennis van uiteenlopende professionele schoonmaakproducten kunnen wij u bovendien goed adviseren over het gebruik van de producten en het maken van de juiste keuze.

 

Alle belangrijke schoonmaakmerken binnen een week geleverd

U kunt bij ons terecht voor alle denkbare reinigingsmiddelen, hygiënematerialen als toiletpapier en handdoekpapier in diverse maten en hoeveelheden, schoonmaakdoeken, werkwagens, stofzuigers, stofwissystemen, borstels, enzovoort van gerenommeerde merken als Tork, Euro Products, Kimberley-Clark, Diversey, Nilfisk, Numatic, Vileda, GreenSpeed, en Vikan. Alle merken die u op onze website ziet staan, kunnen wij binnen een week leveren. Staat het merk, dat u gebruikt, er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op. Want vanuit ons grote netwerk en de korte lijnen met onze leveranciers is het altijd mogelijk u toch snel de benodigde materialen te leveren.

 Huismerk Savonet®

Bovendien voeren wij ons eigen merk schoonmiddelen Savonet®. Een merk dat zich door de jaren heen op het gebied van kwaliteit en effectiviteit al heeft bewezen en geen onbekende in de professionele schoonmaakwereld is. Op de pagina Savonet® leest u alles over ons kwaliteitshuismerk.

 Gebruikte schoonmaakmachines

Heeft u een specifieke schoonmaakmachine nodig, maar het budget niet deze nieuw aan te schaffen? Kies dan voor een van onze occasions! Wij bieden een ruim assortiment jong gebruikte machines, zoals schrobzuigmachines, industriële stofzuigers en veegmachines, die stuk voor stuk in een uitstekende staat zijn voor nog jarenlang gebruik. Op de pagina Occasions [link naar webpagina] vindt u ons huidige aanbod aan gebruikte schoonmaakmachines.

 

Heeft u vragen over de merken en ons assortiment of vindt u uw vertrouwde merk niet terug? Bel 0252-418 419 of mail info@allcleaningproducts.nl ons vooral. Wij helpen u dan graag!

(C) AllCleaningProducts.nl

Vennestraat 19

2161 LE LISSE