All Cleaning Products – ook voor uw occasion schoonmaakmachine

 

Heeft u een schoonmaakmachine nodig, maar het budget niet deze nieuw aan te schaffen? Kies dan voor een van onze occasions! Wij bieden een ruim assortiment jong gebruikte machines, zoals schrobzuigmachines, industriële stofzuigers en veegmachines van gerenommeerde merken, die stuk voor stuk in een uitstekende staat zijn voor nog jarenlang intensief gebruik. Hieronder vindt u ons huidige aanbod aan gebruikte schoonmaakmachines.

 

Volledig gecontroleerd en gereviseerd

Alle occasion schoonmaakmachines worden uiteraard uitgebreid gecontroleerd en indien nodig gereviseerd. Zo bent u altijd verzekerd van een veilig en goed werkende machine. En mankeert er onverhoopt toch iets aan uw occasion? Dan is een telefoontje genoeg! Wij komen de schoonmaakmachine direct ophalen voor een extra controle of reparatie, zodat u er snel weer mee aan de slag kunt.

 

Zoekopdracht voor occasion schoonmaakmachines

Ziet u in ons huidige aanbod occasions niet de schoonmaakmachine, die u zoekt? Laat het ons vooral weten! U kunt namelijk ook voor zoekopdrachten naar specifieke schoonmaakmachines of bemiddeling tussen verkoper en koper heel goed bij ons terecht. Bel naar 0252-418 419 of mail ons via info@allcleaningproducts.nl voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden.

(C) AllCleaningProducts.nl

Vennestraat 19

2161 LE LISSE